Sukukokous 28.-29.7.2018 Paltamossa ja Sotkamossa

Lauantaina 28.7.2018 KAINUUN SUKUSEUROJEN YHTEISTAPAAMINEN

Paltamossa Kainuun opistolla, (osoite: Tahvintie 4, 88380 Mieslahti)

Sunnuntaina 29.7.2018 SEURAN SUKUKOKOUS, Sotkamossa Ravintola Messissä

Hyvä sukuseuran jäsen!
Tervetuloa 28.—29.7.2018 kesäkokoukseemme Kainuuseen. Tänä vuonna kaksipäiväisen kokouksemme ohjelma on hieman poikkeuksellinen.
  • Ensimmäisenä päivänä, lauantaina 28.7., seuran jäsenillä on mahdollisuus osallistua Kainuun sukuseurojen yhteiseen tapaamiseen Paltamon Mieslahdessa Kainuun opistolla. Ohjelmassa on mm. mielenkiintoiset esitelmät kainuulaisten sukujen historiasta ennen Kainuun uudisasuttamista ja DNA-tutkimusten käytöstä sukututkimuksessa. Huom! Tilaisuuteen ilmoittaudutaan sukuseuran kautta. Ohjelma ja ohjeet alla sivulla. Pitkämatkalaisilla on mahdollisuus majoittua Kainuun opistolla, varaukset puh. 0400 731 305 tai sinikka.korhonen(a)kainuunopisto.fi.
  • Seuran varsinainen sukukokous pidetään seuraavana päivänä, sunnuntaina 29.7., Sotkamossa perinteisin menoin. Jumalanpalveluksen ja sankarihaudoilla käynnin jälkeen siirrymme ravintola Messiin, missä muu kokousohjelma tapahtuu.
  • Sukutapaamisen yhteydessä on myynnissä seuran tarvikkeita: T-paitoja, kangaskasseja, kuivamustekyniä, avaimenperiä, lippiksiä, adresseja ja kynttilöitä. Seuran tuottamat sukukirjat - Jaalangan Tervoset ja Sotkamon Tervot - ovat tietenkin myös saatavana.
  • Seuran toiminnan tukemiseen järjestetään vuosikokouksen yhteydessä arpajaiset, ja toivomme niihin arpajaisvoittoja kokoukseen osallistujilta.
  • Jäsenlehteemme Tervaksiin voitte lähettää kirjoituksia ja kuvia. Perhepalstalla julkaisemme tietoja ja kuvia suvun jäsenten juhlahetkistä (kaste, häät ja muut merkkipäivät). Lähettäkää aineisto lokakuun puoliväliin mennessä osoitteeseen kirsti.tervo(a)gmail.com.

Tavataan Mieslahdessa ja Sotkamossa!

Lauantai 28.7.2018

Sukuseurojen yhteinen tapaaminen Kainuun opistolla

Osoite: Tahvintie 4, 88380 Mieslahti, Paltamo

klo 11.00 Lounas, omakustanteinen, keittolounas palvilihasta, 10 €

klo 12.00 Pelimannimusiikkia

• Tervehdyssanat
      • Paltamon kunnan tervehdys
      • Kainuun sukujen levinneisyys ja aika ennen Kainuun uudisasuttamista, dosentti Jorma Keränen

Kahvitauko, omakustanteinen, 4 €

• DNA:n käyttö kainuulaisessa sukututkimuksessa, sukututkija Sari Karjalainen
      • Sukuseurojen Keskusliiton tervehdys ja esittely
      • Vapaata sukuseurojen esittelyä ja esittäytymistä

Klo 16.30 Päivällinen, omakustanteinen, kinkkukiusaus, 8 €

Ilmoittautumiset Mieslahden tilaisuuteen ja ruokailuihin (lounas/kahvi/päivällinen) 13.7.18
mennessä
seuramme sihteerille Tarja Tervo-Heikkiselle, ensisijaisesti sähköpostilla sukutervotervonen(a)hotmail.com tai puh. 040 779 7972 (arki-iltaisin klo 18-21 välillä).

Sunnuntai 29.7.2018

Sukuseura Tervo-Tervosen kesäkokouksen ohjelma Sotkamossa

klo 10.00 Osallistuminen jumalanpalvelukseen Sotkamon kirkossa

klo 11.30 Seppeleen lasku Sotkamon sankarihaudoille

Sukukokous: Ravintola Messi, osoite: Kainuuntie 14, Sotkamo

klo 12.00 Ilmoittautuminen ja myyntitoiminta sekä arpajaiset

klo 12.30 Lounas (omakustanteinen 14 €/hlö, salaatti & leipäpöytä, kasvissosekeitto, porsaan

grillipihvit, kermaperunat, suklaamousse; omakustanteinen)

klo 13.15 Valokuvaus

Klo 13.30 Yhteinen juhla

• Avajaissanat, seuran esimies Timo Tervo
      • Musiikkia, Raimo Tervo laulu, säestäjänä Antti Korhonen
      • Sotkamon Tervojen asuinpaikoista, arkkitehti Kari Tervo
      • Kainuun maakuntalaulu

klo 15.00 Sukuseuran vuosikokous

klo 16.30 Päätöskahvit (seura tarjoaa)

---------------------------------------------------------------

Jäsenet saavat kutsun oman valintansa mukaisesti maapostilla tai sähköpostilla ennen juhannusta. Muistathan päivittää osoite- ja sähköpostin yhteystietosi, jotta viestimme tavoittavat Sinut.

Tyhjennä sähköpostisi tarpeettomista viesteistä, että yhteydenottomme mahtuu sähköiseen postilaatikkoosi.