Sukukokous 28.-29.7.2018 Sotkamossa

Seuraavan sukukokouksen pitopaikaksi valittiin Sotkamo. Tarkempaa tietoa pitopaikasta, majoitusmahdollisuuksista ja ohjelmasta tällä sivulla keväällä 2018.

Jäsenet saavat kutsun oman valintansa mukaisesti maapostilla tai sähköpostilla ennen juhannusta. Muistathan päivittää osoite- ja sähköpostin yhteystietosi, jotta viestimme tavoittavat Sinut.

Tyhjennä sähköpostisi tarpeettomista viesteistä, että yhteydenottomme mahtuu sähköiseen postilaatikkoosi.

Tavataan Sotkamossa 2018!

----------------------------------------------

Perinteiseen tapaan sukukokouksen yhteydessä myydään seuratuotteita: T-paitoja, kangaskasseja, kuivamustekyniä, avaimenperiä, lippiksiä, adresseja ja kynttilöitä sekä sukukirjoja; Jaalangan Tervoset ja Sotkamon Tervot.

Toiminnan tukemiseksi kokouksen yhteydessä järjestetään perinteiset arpajaiset. Voit lahjoittaa palkintoja arpajaisiin viimeistään ennen tilaisuuden alkua.

Jäsenlehti Tervaksiin toivotaan vuosittain aineistoa jäseniltä. Perhepalstalle voit lähettää tietoja ja kuvia suvun jäsenten juhlahetkistä (kaste, häät ja muut merkkipäivät). Voit myös "vinkata" hyvästä jutunaiheesta.
Lähetä aineisto lokakuun puoliväliin mennessä osoitteeseen: kirsti.tervo(a)gmail.com