Tervakset-lehti

Joululehti Tervakset toimitetaan ja postitetaan jäsenmaksunsa maksaneisiin perheisiin joulukuussa.

Tervakset-lehteen toivotaan jäseniltä kirjoituksia, runoja, vanhoja valokuvia ja muuta sisältömateriaalia.

Tervakset-lehteä koskevissa asioissa ota yhteys sukuseuran esimieheen tai sihteeriin, katso yhteystiedot Hallitus-sivulta.

kansi2015.jpg kansi2014.jpg kansi2013.jpg kansi2012.jpg kansi2011.jpg kansi2010.jpg kansi2009.jpg kansi2008.jpg

Lataa Tervakset-lehti luettavaksesi (*):

(*) Lehdet ovat PDF tiedostoja (tiedostojen koko noin 3 - 4 MB) ja lataaminen saattaa olla hidasta. Lukemiseen tarvitaan Adobe Reader ohjelma, joka yleensä on valmiiksi asennettuna. Mikäli Adobe Reader puuttuu koneeltasi, voit ladata sen ilmaiseksi osoitteesta www.adobe.com.